Yrittäessäni ensimmäistä kertaa mennä komeaa katedraalia ihastelemaan myös sisäpuolelta, käännytettiin minut ovelta. Minulla ei ollut huivia olkapäideni suojaksi, koska olin jättänyt sen siskolleni. Kehotettiin tulemaan seuraavana päivänä uudestaan ja niin sitten tein, tällä kertaa asiallisemmin pukeutuneena.








Bongasin Annikan blogista ennen lähtöä tiedon, että Barcelonan katedraaliin pääsee ilmaiseksi aamuisin ja iltasella. Kello 13:00/14:00-17:00 katedraaliin on sivujen mukaan sisäänpääsymaksu. Olin oikeastaan päättänyt unohtaa koko katedraalin, mutta se sattui sopivasti matkan varrelle muutamaan kertaan, niin pitihän siellä sitten poiketa. Menin tietenkin ilmaiseksi sisään iltasella. Kirkossa oli sisällä jonkin verran porukkaa, muttei niin paljoa etteikö siellä voinut rauhassa haahuilla.







En ole uskonnollinen ihminen, mutta historiansa ja kauneutensa vuoksi pidän vastaavia paikkoja mielenkiintoisina. Oli kyllä vierailun arvoinen paikka! Katedraali on lyhyen kävelymatkan päässä Ramblalta, joten kannattaa kurkata sisään, jos sattuu olemaan lähistöllä vaikkapa viiden jälkeen.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

0 kommenttia

Kerropas mitä mieltä sinä olet!